Στίβος

Πρώτη και καλύτερη η «πράσινη» Γναφάκη στα 400μ. με εμπόδια

Με επίδοση 57.35 και τεράστια διαφορά από τις υπόλοιπες αθλήτριες, η Δήμητρα Γναφάκη του Παναθηναϊκού, κατέκτησε το χρυσό στα 400μ. με εμπόδια στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Δήμητρα Γναφάκη, κατάφερε και κατέκτησε μετάλλιο στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στο αγώνισμα των 400μ. εμποδίων!

Η Χανιώτισα αθλήτρια, έκανε μια καλή κούρσα και απέδειξε για ακόμα μια φορά την ανωτερότητα της στο αγώνισμα των 400μ. εμποδίων στην Ελλάδα.

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σε χρόνο 57.35. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Νικολέτα Καραγιάννη του Αλέξανδρου Κατερίνης με 1:00.53 και τρίτη ήταν η Βασιλική Μητσιούλη του Ζευς Τρικάλων με 1:01.60.

«Ένιωσα στο ζέσταμα κάποια ατονία ίσως λόγω ζέστης και της κούρασης λόγω των πολλών αγώνων αλλά στην προθέρμανση λίγο πριν την κούρσα ένιωσα καλά. Στην κούρσα ένιωθα ότι περνούσα καλά τα εμπόδια, ήθελα όμως κάτι πιο γρήγορο για να μπω στις 40 του ρανκινγκ λιστ να πάρω την πρόκριση για το παγκόσμιο. Τώρα είναι δύσκολο. Έχω όμως στόχο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε η Γναφάκη για τη σημερινή της εμφάνιση.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x