Γενικά

Α.Σ. ΠΑΟΚ: «Συνάντηση με την ΠΑΕ για το γήπεδο το συντομότερο δυνατό»

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ.

Με μία αρκετά λακωνική ανακοίνωση, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως η συνεδρίαση της Τετάρτης (22/10) ολοκληρώθηκε με την οριστική απόφαση για το σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας που θα προταθεί στην ΠΑΕ για τη Νέα Τούμπα.

Μάλιστα, η ανακοίνωση καταλήγει με την έκφραση της επιθυμίας του Ερασιτέχνη να υπάρξει συνάντηση το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x