Γενικά

Η τελευταία ευκαιρία του Πετρούνια για Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα δώσει σήμερα τον τελικό των… τελικών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Στην Ντόχα βρίσκεται ο Λευτέρης Πετρούνιας, έχοντας ως τελικό προορισμό το Τόκιο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» θα συμμετέχει στον τελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου στην πρωτεύουσα του Κατάρ, προκειμένου να σφραγίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι τελικοί της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένοι σήμερα από τις 16:00 ως τις 19:20, με αυτόν των κρίκων να διεξάγεται στις 18:30, με απευθείας μετάδοση από την Cosmote Sport 9.

Για να πάρει την πρόκριση ο Λευτέρης Πετρούνιας πρέπει να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, με βαθμολογία πάνω από 15.334, προκειμένου να προσπεράσει τον Κινέζο Λιου Γιανγκ που προπορεύεται στην κατάταξη.

Ο Κινέζος αθλητής δεν θα συμμετέχει στον σημερινό αγώνα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κρατάει στο χέρι του την υπόθεση της πρόκρισης.

Την οκτάδα των φιναλίστ συμπληρώνουν, κατά σειρά πρόκρισης, οι Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία, 14,833 β.), Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία, 14,666 β.), Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,633 β.), Κάιο Σόουζα (Βραζιλία, 14,600 β.), Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν, 14,500 β.), Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος, 14,200 β.) και Αχμέτ Οντέρ (Τουρκία, 14,100 β.).

Υπενθυμίζουμε πως στον προκριματικό ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.133β, επίδοση που πρέπει να βελτιώσει για να πάρει την πρωτιά και την πρόκριση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x