Κολύμβηση

Πλατανιώτη: «Ντροπιαστικό για το άθλημα το χθεσινό αποτέλεσμα»

Σαφείς αιχμές για το χθεσινό αποτέλεσμα στον τελικό του τεχνικού σόλο άφησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη μέσω ανάρτησή της, την οποία ύστερα από λίγη ώρα κατέβασε.

Επίθεση κατά της έκβασης του τελικού του τεχνικού σόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης (12/8) εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής της η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία μίλησε περί «ντροπής» για το άθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Πλατανιώτη συμμετείχε στον μεγάλο τελικό, όπου βρέθηκε στην 4η θέση. Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η επίσης Ελληνίδα Βασιλική Αλεξανδρή εκπροσωπώντας την Αυστρία.

Στο κείμενο της δίνει «συγχαρητήρια» στην Ισπανία που ασχολήθηκε με τη σημαντική διοργάνωση της χρονιάς, ενώ αφήνει σαφείς αιχμές για την κατάταξη στις θέσεις «3» και «4» παραθέτοντας μάλιστα και βίντεο.


Αναλυτικά, η ανάρτησή της:

«Ήρθα στη Ρώμη να παλέψω για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω ή για τι μπορώ να παλέψω.

Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.

Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα της Ισπανίας που γνωρίζουν την αξία τους και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στην πιο σημαντική διοργάνωση της χρονιάς... το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ας συγκρίνουμε!

Εδώ είναι η 3η και η 4η θέση.

Δυστυχώς ο κάμερα μαν ξέχασε "κατά λάθος" να δείξει καθαρά τα κατακόρυφα μου. Αλλά ακόμα και έτσι, μπορείς να δεις κάτι.

Είμαι παραπάνω από περήφανη για την εμφάνιση μου γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου.

Το #fairplay είναι μία άγνωστη λέξη σε αυτό το άθλημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x