Στίβος

Ντεμπουτάρει στην Καλαμάτα η Πόλακ

Στην Καλαμάτα θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή ο αγώνας «Kalamata Stree Pole Vault» με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών-τριών του επί κοντώ, ενώ θα αποτελέσει το ντεμπούτο της Ελένης Πόλακ.

Ο αγώνας επί κοντώ της Καλαμάτας με την επωνυμία «Kalamata Stree Pole Vault» θα γίνει στην κεντρική πλατεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας κι η Ελένη Πόλακ θα έχει την ευκαιρία για το ντεμπούτο της και μια καλή παρουσία ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θα πάρει, στη συνέχεια, μέρος και στους Διασυλλογικούς Αγώνες το ερχόμενο σαββατοκύριακο κι έπειτα θα συμμετάσχει στο Women Gala της Φιλοθέης (17/5) και στο Μίτινγκ Αλμάτων της Καλλιθέας μια βδομάδα αργότερα. Η Πόλακ θέλει να επιστρέψει σε επιδόσεις που θα της δώσουν την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης.

Στο «Kalamata Street Pole Vault» θα συμμετάσχουν ακόμα οι Ιταλοί Σόνια Μαλανίσι, Μαξ Μάντουσικ και Σιμόν Μπερτέλι, η Σλοβένα Ρομπέρτ Ρενέρ κι η Τουρκάλα Ντεμέτ Παρλάλ.

Στους άνδρες, ξεχωρίζει από ελληνικής πλευράς, ο Γιάννης Ρίζος, που πέρυσι στην ίδια διοργάνωση ξεπέρασε τα 5.50 και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Θα αγωνιστούν ακόμη ο Πέτρος Χατζίου, ο Αντώνης Σάντας κι ο νεαρός Παύλος Κριαράς.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x