Πόλο

''Αυτοκρατορική'' νίκη

Ο Εθνικός με κορυφαίους τους Βλοντάκη και Μπλάνη επικράτησε του Ολυμπιακού με 11-8 στο δεύτερο τελικό της Α1 πόλο ανδρών ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες. Πλέον, οι δύο σύλλογοι ξεκινούν από την αρχή και δίνουν το επόμενό τους ραντεβού την Κυριακή στις 18:30 στην κοινή έδρα τους, το Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Εθνικός επικράτησε του Ολυμπιακού με 11-8 στο δεύτερο τελικό της Α1 πόλο ανδρών ισοφαρίζοντας σε 1-1 τις νίκες. Πλέον, οι δύο σύλλογοι ξεκινούν από την αρχή και δίνουν το επόμενό τους ραντεβού την Κυριακή στις 18:30 στην κοινή έδρα τους, το Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι παίκτες του Βέσελιν Τζούχο μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν 2-0 στα μισά του πρώτου εννιαλέπτου με γκολ του Σερτβίτις. Στη συνέχεια, όμως, το σκηνικό άλλαξε. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη στηριζόμενοι στην πολύ καλή άμυνά τους πήραν τα ηνία του αγώνα και πέτυχαν πέντε τέρματα. Η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό να προηγείται με 7-3 θέτοντας έτσι τις βάσεις για τη νίκη επί του συντοπίτη του, Ολυμπιακού.

Στις αρχές του τρίτου εννιαλέπτου απεβλήθη ο Σχίζας με τρίτη ποινή αφήνοντας έτσι τον Ολυμπιακό χωρίς αμυντικό, καθώς ο Ψύχος απουσίαζε εξαιτίας της τιμωρίας του. Τα πράγματα πλέον έγιναν πιο εύκολα για τους «κυανόλευκους», οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στο 11-8, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών.

Τα εννιάλεπτα: 2-3, 1-4, 3-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σερτβίτις 3, Ντόσκας 2, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βλοντάκης 4, Μπλάνης 3, Μυλωνάκης 2, Κοκκινάκης, Δήμου

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x