Το πρωτάθλημα της Α1 πόλο ολοκληρώθηκε και πλέον ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας πόλο των ανδρών, Σάντρο Καμπάνια είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεση του και τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπαικού και του Εθνικού. Την Τετάρτη θα ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής οι εν λόγω πολίστες.
Ολοκληρώθηκε το «παζλ» των πολιστών, που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της εθνικής ανδρών με τις κλήσεις των παικτών, που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και τον Εθνικό, οι οποίοι απουσίαζαν λόγω των υποχρεώσεών τους στους τελικούς της Α1.
Ο Ιταλός "τιμονιέρης" του αντιπροσωπευτικού μας συγκρότηματος, Σάντρο Καμπάνια κάλεσε επτά παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και συγκεκριμένα τους Χατζηθεοδώρου, Θωμάκο, Θεοδωρόπουλο, Σχίζα, Κόχειλα, Ντόσκα, Δεληγιάννη και πέντε των «κυανολεύκων», που δεν είναι άλλοι από τους Βλοντάκη, Καραμπέτσο, Μάζη, Μυλωνάκη, Χατζηκυριακάκη.
Οι εν λόγω πολίστες θα ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου, την Τετάρτη. Δύο ημέρες νωρίτερα ο Καμπάνια θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, δηλαδή τους Ρέππα, Αφρουδάκη Γ., Φλέγκα (Πανιωνίου), Μιτελούδη (Βουλιαγμένης), Φουντούλη Γ., Φουντούλη Ι., Ντούλο (Χίου), Βουλγαράκη, Λιοτσάκη (Χανίων), Δελακά Β. (Ολυμπιακού), Δικαίο (Π. Φαλήρου).
Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






