Πόλο

Πήρε το «εισιτήριο» ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος είναι η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, το οποίο διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 11-8 του ΠΑΟΚ και θα… κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος νωρίτερα είχε επιβληθεί 8-4 του Παναθηναϊκού. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί η ομάδα της Ν.Σμύρνης στο μεγάλο τελικό

Ο Πανιώνιος είναι η δεύτερη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, το οποίο διεξάγεται στην Πτολεμαΐδα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 11-8 του ΠΑΟΚ και θα… κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος νωρίτερα είχε επιβληθεί 8-4 του Παναθηναϊκού. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθεί η ομάδα της Ν.Σμύρνης στο μεγάλο τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 4-2, 2-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Λούδης): Ρέππας, Μιράλης, Μάζης, Κοκκινάκης, Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης, Παπαδόγκωνας, Μουρίκης Κ., Μπεριστιάνος, Βλοντάκης, Καπότσης, Φλέγκας, Κουκής

ΠΑΟΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Πολίτης, Γαλανός, Σαρησσάβας 1, Αλιχανίδης Μ. 4, Παυλίδης Κ., Παπαποστόλου, Παπαγιαννάκης, Φούρι, Κατρουτζανάκης, Ντούνκα 2, Μπομπιέν 1, Παπαθεοδώρου, Δούμας, Αλιχανίδης Β., Χρυσοσπάθης

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Κώστας Λούδης (προπονητής Πανιωνίου): «Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς. Ηταν η πρώτη παρουσία του ΠΑΟΚ σε φάιναλ φορ και η ομάδα διψούσε για διάκριση. Εμείς είχαμε επιπλέον να αντιμετωπίσουμε την κούραση και τα προβλήματα τραυματισμών. Δεν ξεκινήσαμε καλά, επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα που ήταν πολύ ωραία, στη συνέχεια όμως συνήλθαμε, συγκεντρωθήκαμε και με αιχμή την άμυνά μας φτάσαμε στη νίκη».

Γιάννης Θωμάκος (αρχηγός Πανιωνίου): «Στόχος μας ήταν ο τελικός. Ξέραμε τις δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχε κούραση, προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, αλλά και ο ενθουσιασμός του ΠΑΟΚ που είχε και τον κόσμο στο πλευρό του. Πήραμε άξια τη νίκη, καθώς επιβάλαμε το ρυθμό μας. Μετά το κακό ξεκίνημα συνήλθαμε γρήγορα. Τον Ολυμπιακό στον τελικό θέλουμε να τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Νίκος Βενετόπουλος (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ο Πανιώνιος προκρίθηκε άξια στον τελικό. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας. Αποτελεί επιτυχία το γεγονός και μόνο ότι είμαστε στο φάιναλ φορ. Ο Πανιώνιος ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, συγχαρητήρια όμως και στην ομάδα μου. Ελπίζουμε η φετινή χρονιά να έχει και συνέχεια».

Γιάννης Κατρουζανάκης (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Είναι επιτυχία για μας το γεγονός ότι βρεθήκαμε στο φάιναλ φορ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Πανιώνιο. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ολυμπιακός και Πανιώνιος εκπροσωπούν επάξια την Ελλάδα στην Ευρώπη και τους εύχομαι να κατακτήσουν τους Ευρωπαϊκούς τίτλους».


Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x