Πόλο

Με το...δεξί οι Πειραιώτες, ακάθεκτη η Πατρα

Με το…δεξί ξεκίνησαν Εθνικός και Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις τους στους όμιλους της β΄ προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση. Οι «κυανόλευκοι» συνέτριψαν 19-3 την τουρκική Χεϊμπελιάδα για τον 7ο όμιλο, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα και οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 11-5 της ρωσικής Σίντεζ Καζάν, στον πρώτο αγώνα τους για τον 8ο όμιλο, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Με το…δεξί ξεκίνησαν Εθνικός και Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις τους στους όμιλους της β΄ προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση. Οι «κυανόλευκοι» συνέτριψαν 19-3 την τουρκική Χεϊμπελιάδα για τον 7ο όμιλο, χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα και οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 11-5 της ρωσικής Σίντεζ Καζάν, στον πρώτο αγώνα τους για τον 8ο όμιλο, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Πλέον, οι παίκτες του Εθνικού στρέφουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα του Σαββάτου (22:00) με τη γερμανική Κάνστατ, από την οποία ουσιαστικά θα κριθεί η πρόκριση στην κυρίως φάση των ομίλων

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 3-1, 4-1, 5-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπλάνης 6, Κοκκινάκης 4, Βλοντάκης 2, Χατζηκυριακάκης 2, Δήμου 2, Μυλωνάκης 2, Μάζης 1

ΧΕΙΜΠΕΛΙΑΔΑ: Κολσίρ 1, Κολέσνικοφ 1, Κοζλόφσκι 1

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην β΄ προκριματική φάση της Ευρωλίγκα στην υδατοσφαίριση. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 11-5 της ρωσικής Σίντεζ Καζάν, στον πρώτο αγώνα τους για τον 8ο όμιλο, που φιλοξενείται στο Βελιγράδι.

Ετσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους «16» ενώ το Σάββατο αντιμετωπίζουν την οικοδέσποινα Παρτιζάν, ενώ την Κυριακή ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με αντίπαλο την γαλλική Ολιμπίκ Νις.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 4-1, 2-2

Για τον Ολυμπιακό σκόραραν οι Ντόσκας 3, Νίκιτς 2, Ν.Κόχειλας 2, Πλατανίτης 2, Χατζηθεοδώρου 1, Θωμάκος 1

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Παρτιζάν επιβλήθηκε της Νις με 12-4 (4-1, 2-1, 4-1, 2-1)

Με το... ένα πόδι στην επόμενη φάση του LEN Trophy ανδρών στην υδατοσφαίριση βρίσκεται η Πάτρα. Η αχαϊκή ομάδα επιβλήθηκε απόψε 10-8 της γαλλικής Ταβερνί και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της σε τέσσερις αγώνες, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στη Μπρέσια.

Πλέον, ο ΝΟΠ χρειάζεται μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και συγκεκριμένα το Σάββατο με την Τιρόλ Ινσμπρουκ και την Κυριακή με τη Μέντβεστσακ Ζάγκρεμπ, προκειμένου να «σφραγίσει» το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του, στον τέταρτο αγώνα του για την προκριματική φάση του LEN Trophy ανδρών, συνέτριψε την Αμαδόρα στο Νόβισαντ με 21-4 και συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του για μία από τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις του 1ου ομίλου, που οδηγούν στον επόμενο γύρο.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 7-1, 6-1, 5-1, 3-1

Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι Μοίραλης 5, Κουτσιαλής 5, Θ.Μουρίκης 3, Παπαδόγκωνας 3, Κουτσογιάννης 3, Γεωργαράς 1, Μπεριστιάνος 1

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x