Έτοιμοι να συνεχίσουν την ανοδική πορεία της ελληνικής υδατοσφαίρισης και να φέρουν νέες επιτυχίες στο άθλημα δηλώνουν οι παίκτες της Εθνικής μας ομάδας. Άλλωστε, η τέταρτη θέση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ δεν θα μπορούσε παρά να ανεβάσει ψηλά τον πήχη. «Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στις κορυφαίες θέσεις των διοργανώσεων που μετέχουμε και κάθε χρόνο πραγματοποιούμε και ένα βήμα παραπάνω», τόνισε ο διεθνής άσος, Γιώργος Ρέππας.
«Η εφετινή χρονιά περιλαμβάνει σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να συνεχίσουμε τη σταδιακή ανοδική πορεία που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια», τόνισε σε δηλώσεις του ο διεθνής τερματοφύλακας, Γιώργος Ρέππας, που χαρακτήρισε την εφετινή αλλά και την επόμενη χρονιά προπαρασκευαστικές, ενόψει των Ολυμπιακών του Πεκίνου το 2008: «Τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε στις κορυφαίες θέσεις των διοργανώσεων που μετέχουμε και κάθε χρόνο πραγματοποιούμε και ένα βήμα παραπάνω. Φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καταφέραμε και πανηγυρίσαμε επιτέλους ένα μετάλλιο. Το κρυφό μας όνειρο είναι να κατακτήσουμε και ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο. Στόχος της εθνικής είναι να πρωταγωνιστεί σε όποια διοργάνωση και αν λαμβάνει μέρος. Ο προπονητής μας γνωρίζει τι χρειάζεται η ομάδα προκειμένου να αντεπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο προγραμματισμό και -όπως μας είπε- στόχος του είναι να καλέσει όσο περισσότερα παιδιά γίνεται σε αυτές τις συναντήσεις».
Ερωτηθείς για την κλήρωση του LEN Trophy, που φέρνει την ομάδα του αντιμέτωπη με την Πρίμορατς Κότορ στους «16» της διοργάνωσης ο 31χρονος άσος του Πανιωνίου τόνισε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε πολλά για τον αντίπαλό μας, όμως θεωρώ ότι μέχρι την ημέρα που θα γίνουν τα παιχνίδια θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε μία εικόνα για το δυναμικό της Πρίμορατς, αλλά και παράλληλα να προετοιμαστούμε κατάλληλα ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Σίγουρα δεν είναι ούτε Παρτιζάν, αλλά ούτε και Χέρτζεκ Νόβι, όμως είναι κάτω από αυτές στο πρωτάθλημα της χώρας και παράλληλα το γεγονός ότι ανήκει στη σχολή υδατοσφαίρισης της Σερβίας, αυτομάτως φανερώνει ότι πρόκειται για επικίνδυνη ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όμως πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και τελικά θα τα καταφέρουμε».
Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






