Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει η Βραζιλιάνα διεθνής παίκτρια, Καμίλα Πεντρόσα από την Παρασκευή. Η νέα πολίστρια της Πειραιώτικης ομάδας την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού.
Η περιφερειακή Βραζιλιάνα είναι 29 ετών και αναμένεται να θέσει εαυτόν στη διάθεση του νεόυ της προπονητή, Νίκου Αρμενάκη από την Παρασκευή. Η Καμίλα Πεντρόσα,μάλιστα, ενδέχεται να είναι έτοιμη και για την επικείμενη αναμέτρηση με την Γλυφάδα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών.
Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού, Νίκος Αρμενάκης, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) εξέφρασε την αισιοδοξία πως το νέο απόκτημα τους από την Βραζιλία θα συντελέσει στην βελτίωση της ομάδας. «Είναι μια αθλήτρια που θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω «ολ αράουντ». Παίζει φουνταριστή, αγωνίζεται στην περιφέρεια, είναι καλή στην άμυνα... Θα μας είναι πολύ χρήσιμη. Αυτό ήταν το βασικό κριτήριο που μέτρησε στην επιλογή μας, αφού είναι παίκτρια που κάνει πολλές δουλειές και, σίγουρα, θα μας ενισχύσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αρμενάκης.
Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






