Πόλο

Άσχημο ξεκίνημα για Βουρνά, Σαμιλίδη

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι Κριστέλ Βουρνά και Παναγιώτης Σαμιλίδης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης. Η πρώτη κατετάγη 22η στον προκριματικό των 100μ. πεταλούδα, τερματίζοντας έβδομη στη σειρά της, με χρόνο 59.27. Στα 100μ. πρόσθιο, ο 17χρονος Σαμιλίδης ήταν 55ος στο σύνολο και όγδοος στη σειρά του με 1:02.80, μακριά από το ατομικό του ρεκόρ.

Μακριά από τον καλό τους εαυτό έμειναν οι Κριστέλ Βουρνά και Παναγιώτης Σαμιλίδης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης.

Η πρώτη κατετάγη 22η στον προκριματικό των 100μ. πεταλούδα, τερματίζοντας έβδομη στη σειρά της, με χρόνο 59.27 -ταξίδεψε στην Σανγκάη με επίδοση 58.39.

Η ταχύτερη στη σειρά της ήταν η Αυστραλή, Αλίσια Κουτς, με 57.49.

Στα 100μ. πρόσθιο, ο 17χρονος Σαμιλίδης ήταν 55ος στο σύνολο και όγδοος στη σειρά του με 1:02.80, μακριά από το ατομικό του ρεκόρ.

Την παράσταση έκλεψε στα 400μ. ελεύθερο ο Κινέζος Σαν Γιανγκ με χρόνο 3:44.87 και ενώ στα πρώτα 100μ. βρισκόταν σε τροχιά παγκοσμίου ρεκόρ.

Η Βουρνά υποστήριξε σε δηλώσεις της: «Στο ταξίδι αυτό ταλαιπωρήθηκα πολύ και χρειαζόμουν 1-2 ημέρες ακόμη για να συνέλθω πλήρως. Κουράστηκα και αυτό φάνηκε στο δεύτερο μισό της κούρσας, Δεν είμαι και στην καλύτερη μου κατάσταση. Είναι το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και ίσως να μου στοίχισε και η απειρία είχα και πολύ άγχος. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη συνέχεια στο 50άρι. Αλλά για μένα στόχος είναι να πάω καλά του χρόνου στο Λονδίνο».

«Δεν πήγα καλά. Κουράστηκα και δεν ξέρω γιατί, ενώ στο πρώτο 50άρι πήγα καλά στο δεύτερο μισό της κούρσας έλιωσα. Ελπίζω να πάω καλύτερα στα 200μ πρόσθιο, που είναι και το αγώνισμα μου», είπε ο Σαμιλίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x