Πόλο

Δεν βγάζει τα πράσινα ο Αφρουδάκης

Το σκουφάκι με το «τριφύλλι» θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο 35χρονος φουνταριστός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμα χρόνο και διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «πράσινους».

Το σκουφάκι με το «τριφύλλι» θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Αφρουδάκης.

Ο 35χρονος φουνταριστός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμα χρόνο και διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «πράσινους».

Ο πολυτιμότερος παίκτης του περσινού πρωταθλήματος είχε δεχθεί κρούση από τον Πανιώνιο, αλλά και άλλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όμως τελικά δεν άλλαξε… λημέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x