Πόλο

Ολοταχώς για την πρωτιά

Σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης η οποία επικράτησε της ρωσικής Στουρμ με 10-7 στον πέμπτο της αγώνα στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Πλέον ο ΝΟΒ θα «παίξει» για την πρώτη θέση κόντρα στην Ιταλική Οριζόντε το πρωί της Κυριακής (11:30) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης η οποία επικράτησε της ρωσικής Στουρμ με 10-7 στον πέμπτο της αγώνα στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Οι πολίστριες του Κώστα Δήμου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο τρίτο οκτάλεπτο πήραν το προβάδισμα το οποίο κατάφεραν να διατηρήσουν μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού.

Κορυφαία για την ελληνική ομάδα η Τσουκαλά με τρία τέρματα.

Πλέον ο ΝΟΒ θα «παίξει» για την πρώτη θέση κόντρα στην Ιταλική Οριζόντε το πρωί της Κυριακής (11:30) στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2,0-3,2-2

Τα γκολ της Βουλιαγμένης πέτυχαν οι: Τσουκαλά 3, Ασημάκη 2, Γερόλυμου 2, Λιόση 1, Χέδερ Πέτρι 1, Λαρά 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x