Κουρασμένη, αλλά με πλήρη ικανοποίηση από την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο του Αϊντχόφεν και την έκτη θέση που κατέλαβε τελικά, επέστρεψε στην Ελλάδα η αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών τη Δευτέρα.
«Είμαι ικανοποιημένος. Γενικά, είμαι αρκετά ευχαριστημένος, οι παίκτες έπαιξαν καλύτερα από ότι περίμενα με μεγάλες ομάδες, όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Δεχόμασταν συγχαρητήρια από όλους, από άλλους παίκτες, προπονητές και ανθρώπους του χώρου για την πρόοδο που έχουμε κάνει, για το επίπεδο που έχουμε φτάσει, την παρουσία μας στην πισίνα και την ατμόσφαιρα που έχει η ομάδα.
Δείξαμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι. Στο παιχνίδι με τη Γερμανία, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, είχαμε κάποια προβλήματα με τη διαιτησία, αλλά, σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να κάνουμε σκληρό παιχνίδι και όλοι το πρόσεξαν αυτό. Παίξαμε πολλή καλή άμυνα», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς.
O Ανδρέας Μιράλης επισήμανε πως: «Η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας ήταν ικανοποιητική. Δείξαμε ότι είμαστε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, αν και μπορούσαμε και καλύτερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει ένα από τα δύσκολα παιχνίδια, θεωρώ, όμως, πως δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες ομάδες υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει συνέχεια. Μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο μέλλον».
Και συμπλήρωσε πως: «Το μεγάλο στοίχημα είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλει δουλειά και πειθαρχία. Θεωρώ πως αν δουλέψουμε σωστά, θα καταφέρουμε να περάσουμε στο Λονδίνο. Είμαι αισιόδοξος. Αυτό πηγάζει από το υψηλό επίπεδο της ομάδας, που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο Έντμοντον και θα προκριθούμε».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






