Πόλο

Οικονομία δυνάμεων κάνει ο Θορπ

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίαν Θορπ στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, καθώς ο Αμερικανός κολυμβητής σχεδιάζει να μειώσει αισθητά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις προκειμένου να μην είναι επιβαρημένος σωματικά μέχρι το 2008

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ίαν Θορπ στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, καθώς ο Αμερικανός κολυμβητής σχεδιάζει να μειώσει αισθητά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις προκειμένου να μην είναι επιβαρημένος σωματικά μέχρι το 2008, όταν και δια διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου, που αποτελούν και την επόμενη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Ο 19χρονος εξάκις χρυσός ολυμπιονίκης δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις μετά τη διοργάνωση της Αθήνας και δεν δείχνει να βιάζεται να επιστρέψει στη δράση. «Ακόμη δεν ξέρω ποιο θα είναι το φετινό μου πρόγραμμα, αλλά στόχος μου είναι να ρίξω μεγαλύτερο βάρος στις προπονήσεις από ό,τι στους αγώνες. Είναι προτιμότερο να σχεδιάζεις ένα τετραετές πλάνο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το να θέτεις κάθε χρόνο στόχους», δήλωσε σχετικά ο Θορπ που τελεί υπό την επιτήρηση των αμερικανικών αρχών μετά τη σύλληψή του να οδηγεί σε κατάσταση μέθης τον Νοέμβριο στη Βαλτιμόρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x