Πόλο

Καμπάνια: «Στο δρόμο για Πεκίνο»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεσάντρο Καμπάνια, μίλησε για το νέο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, που θα περιλαμβάνει νέα ονόματα πολιστών και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο το διήμερο (21-23/2) ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα ανάδειξης νέου αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλεσάντρο Καμπάνια, μίλησε για το νέο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, που θα περιλαμβάνει νέα ονόματα πολιστών και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο το διήμερο (21-23/2) ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα ανάδειξης νέου αρχηγού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Σάντρο Καμπάνια, αρχικά, αναφέρθηκε στον σκοπό του καμπ προετοιμασίας της Εθνικής μας τονίζοντας ότι «ο λόγος που πραγματοποιείται το συγκεκριμένο καμπ είναι για να δώσουμε τη δυνατότητα και σε νεαρούς αθλητές που έχουν γεννηθεί από το 1985 μέχρι και το 1989, να καταλάβουν τη γενικότερη φιλοσοφία που υπάρχει στην Εθνική ανδρών. Μέσα από ορισμένα τεστ που θα γίνουν κυρίως στην ομαδική και στην ατομική τεχνική, αλλά και από άλλα που θα αφορούν τη φυσική κατάσταση, θα μπορέσουμε να έχουμε μία αρχική εικόνα αναφορικά με το αν μπορούμε να συμπεριλάβουμε κάποιους από αυτούς στο Ολυμπιακό πρόγραμμα που έχει ξεκινήσει ήδη. Μέσα από τις διάφορες προετοιμασίες, καμπ και συμμετοχές θα προκύψουν οι αθλητές, που θα συγκροτήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των επόμενων Ολυμπιακών Αγώνων. Πριν από τη συμμετοχή στο τουρνουά στη Γερμανία το Μάρτιο, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί το πρώτο σοβαρό αγωνιστικό τεστ και θα μπορέσουμε να δούμε στην πράξη αυτά που έχουμε αφομοιώσει κατά την περίοδο της προετοιμασίας».

Εν συνεχεία, ο Ιταλός ομοσπονδιακός αναφέρθηκε και στην ανάδειξη του νέου αρχηγού της Εθνικής ομάδας δηλώνοντας ότι ακόμα είναι νωρίς για να ανακοινώσει κάτι τέτοιο. «Σίγουρα το θέμα της ανάδειξης του νέου αρχηγού, είναι κάτι που με απασχολεί και μία θέση η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική. Η τελική μου απόφαση θα παρθεί λίγο πριν αναχωρήσουμε για τη Γερμανία. Υπάρχουν ορισμένα ονόματα στη σκέψη μου, αλλά δε θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι τη δεδομένη στιγμή. Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι η συγκεκριμένη θέση προϋποθέτει ορισμένα πράγματα και βάση αυτών θα καταλήξω στην τελική μου απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάντρο Καμπάνια.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x