Πόλο

Πάτερος: «Γλυκόπικρη γεύση»

Εμφανώς πικραμένοι μετά την από την Προ Ρέκο ήταν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Πάτερος… «Αν ήμασταν το ίδιο καλοί όπως στο τέλος και στην αρχή του αγώνα, πιστεύω ότι θα βρισκόμασταν στον τελικό».

Εμφανώς πικραμένοι μετά την ήττα από την Προ Ρέκο ήταν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως όπως δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Πάτερος… «Αν ήμασταν το ίδιο καλοί όπως στο τέλος και στην αρχή του αγώνα, πιστεύω ότι θα βρισκόμασταν στον τελικό».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέδωσε την ήττα στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του, λέγοντας ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες… «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ειδικά στο κακό ποσοστό που είχαμε στον παίκτη παραπάνω στο
ξεκίνημα. Μας έχει μείνει μια γλυκόπικρη γεύση σε μια χρονιά που ούτως η άλλως είναι επιτυχημένη».


Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο αρχηγός των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό που μας στοίχισε ήταν το κακό ξεκίνημα και η απειρία, αλλά πιστεύω ότι αποδείξαμε ότι δίκαια είμαστε μια από τις κορυφαίες ομάδες Ευρώπης».

Στον άλλο ημιτελικό του φάιναλ φορ, η Γιουγκ Ντουμπρόβνικ επικράτησε με 18-17 στα πέναλτι της Παρτιζάν, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 9.30μμ. Στον μικρό τελικό θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με την Παρτιζάν.


Αλέξανδρος Κουλούρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x