Πόλο

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης στους «8» του Champions League

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Νόβι Μπέογκραντ και η Βουλιαγμένη την Μπρέσια στα προημιτελικά του Final-8 του Champions League.

Ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League, με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Final-8 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη 31/5 και θα ολοκληρωθεί στις 3/6, με την ελπίδα μια από τις δύο ελληνικές ομάδες να σηκώσει το σπουδαίο τρόπαιο. Μέχρι να φτάσουν εκεί, όμως, οι δύο ομάδες πρέπει να κάνουν το πρώτο βήμα στα προημιτελικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν ως τρίτοι του ομίλου και θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια τη διοργανώτρια της τελικής φάσης, Νόβι Μπέογκραντ, στην οποία αγωνίζονται οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Άγγελος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Σκουμπάκης.

Η Βουλιαγμένη, από την άλλη, είχε κλειδώσει την τέταρτη θέση του ομίλου πριν την τελευταία αγωνιστική και θα βρει απέναντί της στα προημιτελικά την ισχυρή Μπρέσια.

Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν την Πέμπτη 1/6. Σε περίπτωση που προκριθεί ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Προ Ρέκο-Φερεντσβάρος και αν προκριθεί η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπαρτσελονέτα ή Γιουγκ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των προημιτελικών:
Τετάρτη 31/5
Μπαρτσελονέτα-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (16:30)
Νόβι Μπέογκραντ-Ολυμπιακός (18:00)
Προ Ρέκο-Φερεντσβάρος (19:30)
Μπρέσια-ΝΟ Βουλιαγμένης (21:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x