Πόλο

Στην Αθήνα το Final 4 του Conference Cup ανδρών: Απόλλωνας και Πανιώνιος αναλαμβάνουν τη διοργάνωση!

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει στις 2-3 Μαΐου το Final 4 του Conference Cup ανδρών, με Απόλλωνα & Πανιώνιο να αναλαμβάνουν τη διοργάνωση στο κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου, σε μια ιστορική πρώτη για την Ελλάδα.

Η τελική φάση του Conference Cup υδατοσφαίρισης ανδρών θα διεξαχθεί στην Αθήνα το διήμερο 2-3 Μαΐου, με τον Απόλλωνα Σμύρνης -και τη σημαντική συνδρομή του Πανιωνίου- να αναλαμβάνουν τη φιλοξενία του Final 4 της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην τετράδα συμμετέχουν οι δύο ελληνικές ομάδες, η ουγγρική Χόνβεντ και η ιταλική Ντε Άκερ.

Για τη διεξαγωγή των αγώνων επιλέχθηκε το κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα και πληροί τις προϋποθέσεις της European Aquatics για αγώνες σε ανοιχτές εγκαταστάσεις τον μήνα Μάιο.

Η διοργάνωση έχει ιστορικό χαρακτήρα, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα θα φιλοξενήσει Final 4 ευρωπαϊκής ανδρικής διοργάνωσης στο πόλο. Παρότι η Χόνβεντ κατέθεσε επίσης φάκελο υποψηφιότητας, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέλεξε την πρόταση του Απόλλωνα και του Πανιωνίου.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Πανιώνιος φιλοξένησε στη Νέα Σμύρνη το Final 8 του Conference Cup γυναικών, όπου η Κοζέντσα κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της διοργάνωσης.

Στους ημιτελικούς της 2ας Μαΐου, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τη Χόνβεντ, ενώ ο Πανιώνιος θα κοντραριστεί με τη Ντε Άκερ. Την επόμενη ημέρα θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x