Πόλο

Ξεκίνημα στο Champions League με σπουδαία νίκη για τον Εθνικό κόντρα στη Φερεντσβάροσι!

Τα κορίτσια του Εθνικού Πειραιά ξεκίνησαν με εντυπωσιακή νίκη την πορεία τους στο LEN Champions League, αφού επικράτησαν με σκορ 15-13 της Φερεντσβάροσι!

Σπουδαίο ξεκίνημα για τον Εθνικό!

Οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου νίκησαν με σκορ 15-13 τη Φερεντσβάροσι στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά και άρχισαν με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους για το LEN Champions League, απέναντι σε μία παραδοσιακά δυνατή ομάδα. Κάπως έτσι, ο Εθνικός έβαλε τις βάσεις για μια καλή πορεία στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης και έδειξε ότι είναι τρομερά υπολογίσιμος μέσα στην έδρα του.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε νευρικά και βρέθηκε από νωρίς πίσω με 3 γκολ (2-5), ωστόσο κυριάρχησε στο δεύτερο οκτάλεπτο και ισοφάρισε (7-7), ενώ στη συνέχεια έκανε καταπληκτικό δεύτερο μέρος, με αποκορύφωμα την τέταρτη περίοδο. Παρόλο που οι Ουγγαρέζες πίεσαν στο τέλος και πλησίασαν στο γκολ (14-13), οι παίκτριες του Εθνικού είχαν την απαραίτητη ψυχραιμία και πήραν τη σπουδαία νίκη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Εθνικού στο LEN Champions League στις 21/10 στην έδρα της Έγκερ, στην Ουγγαρία.

Τα οκτάλεπτα: 2-5, 7-7, 11-10, 15-13

Διαιτητές: Μπλάσκοβιτς (Κροατία), Σίλνταν (Ισραήλ)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Κατσιμπρή 3, Κλαψιανού 1, Μπέτα, Νίνου 5, Χατζηκυριακάκης, Αλκ. Μπενέκου 1, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Τορνάρου 2, Μαυρωτά

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Γκιόργκι Λάζλο Γκερέντας): Κις 1, Μπόντσα, Μάτε 3, Γκουρισάτι 1, Πότσε 1, Φάρκας 1, Φελκάι, Λαϊμέτερ 3, Κούνα, Βάλι 3, Τοτ-Τσάμπαϊ, Σάμπο, Νέσμελι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x