Πόλο

Oλυμπιακός-Βουλιαγμένη: Τέταρτη συνάντηση σε τελικό με φόντο τον τίτλο του Κυπελλούχου

Την τέταρτη τους μάχη σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος θα δώσουν σήμερα (17:00, EPT Sports, sport-fm.gr και bwinΣΠΟΡ FM 94,6) στο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.

Μάχη «υδάτινων» γιγάντων στην Πάτρα! Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Αντώνης Πεπανός» σήμερα (17:00, EPT Sports, sport-fm.gr και bwinΣΠΟΡ FM 94,6) έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού μετά και την επιβλητική τους νίκη με 17-7 επί του Αλίμου στον ημιτελικό θέλουν να σηκώσουν ακόμη ένα τρόπαιο το οποίο θα είναι το τέταρτο διαδοχικά και πέμπτο συνολικά στην εξαετή διάρκεια του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν δώσει το «παρών» σε όλα τα Final 4 που έχουν διεξαχθεί και θα αντιμετωπίσουν για τέταρτη φορά σε τελικό την ομάδα των νοτίων προαστίων.



Η Βουλιαγμένη ήταν εκείνη που στον ημιτελικό κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας με 13-5 και εξασφάλισε έτσι την τρίτη παρουσία της σε έναν τελικό. Οι τροπαιούχες του 2019 θέλουν να επαναλάβουν το έργο της Χίου όταν και είχαν επικρατήσει του Ολυμπιακού με 10-8 κατακτώντας τον πρώτο και μοναδικό ως τώρα τίτλο της ιστορίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x