Πόλο

Ηττήθηκε από την Τριέστα αλλά προκρίθηκε ως πρώτος στους «16» του LEN Trophy o Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος μπορεί να έφυγε με την ήττα από την έδρα της Τριέστε (9-8) όμως με την ολοκλήρωση των ομίλων του LEN Trophy, πηγαίνει στους «16» της διοργάνωσης ως πρώτος και περιμένει αντιπάλους!

Πρώτος, καλύτερος και... ιστορικός ο Πανιώνιος! Η ομάδα του Κώστα Δήμου, έκλεισε με ήττα τις υποχρεώσεις του στον τέταρτο όμιλο του LEN Trophy (9-8) από την Τριέστε στις Συρακούσες, όμως με το πέρας των υποχρεώσεων, βρέθηκε στην κορυφή και προκρίθηκε στη φάση των «16» της διοργάνωσης περιμένοντας να μάθει αντιπάλους!

Πρώτος σκόρερ για τον «Ιστορικό» ήταν ο Νίκολα Μοσκόφ που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ δύο πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης και από ένα οι Αχιλλέας Γραμματικός, Αλέξανδρος Γούνας και Αλέξα Ουκρόπινα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι πήγαν με βραχεία κεφαλή στο δεύτερο οκτάλεπτο (3-2), με τον Πανιώνιο να κυνηγάει μονίμως στο σκορ και βρίσκεται πίσω στο ημίχρονο 5-3.

Το τρίτο ήταν το χειρότερο οκτάλεπτο για τον «Ιστορικό» καθώς το σκορ εκτινάχθηκε στο 8-5, αλλά στο τελευταίο κομμάτι του ματς, οι παίκτες του Κώστα Δήμου έβγαλαν αντίδραση, κυνήγησαν την ανατροπή, όμως το επί μέρους 4-1 δεν ήταν αρκετό με το ματς να ολοκληρώνεται στο 9-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 3-1, 1-4

Τριέστε (Ντάνιελ Μπετίνι): Ολίβα, Πόντγκορνικ, Πετρόνιο, Μπουλιούμπασιτς 1, Βρλιτς 1, Βαλεντίνο 1, Ντάσιτς 1, Μετσαρόμπα, Ράτσι 1, Μαρτζιάλι 1, Μπίνι, Μλάσοντοσικ 3, Καταρίνι

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 2, Παπάκος, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής, Μοσκόφ 3, Μουρίκης, Γούνας 1, Ουκρόπινα 1, Καπετανάκης, Λιμαράκης

Βαθμολογία

1. Πανιώνιος 11
2. Ορτίτζια 9
3. Πρίμορατς Κότορ 9
4. Τριέστε 7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x