Πόλο

Επέστρεψε στις νίκες ο Ολυμπιακός – Πήρε το διπλό στην Θεσσαλονίκη η Χίος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 15-7 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης Α1 πόλο ανδρών του Group 1. Πήρε το διπλό και η Χίος κόντρα στον Άρη.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Βουλιαγμένη, που επικράτησε με 15-7 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών για το Group 1.
Οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που είχαν το πάνω χέρι στο ξεκίνημα του αγώνα, παρά τις απουσίες των Γενηδούνια, Δερβίση και Γραμματικό, ενώ με αυτήν την νίκη παρέμειναν στην πρώτη θέση με 55 βαθμούς και πλέον το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, για την 11η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο Group 4 η Χίος αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον Άρη, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με την νίκη και περιμένουν τον αγώνα του ΑΟΚ Φαλήρου με τον ΟΥΚ Βόλου, για να δουν αν θα παραμείνουν στην 2η θέση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 15-7


Οκτάλεπτα:
3-0, 3-4, 3-1, 6-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Σύρμας, Γκίλλας 1, Φουντούλης 3, Γούβης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 5, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης):
Γαλανόπουλος, Τουρκομένης, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης, Καβουσάνος, Κότσκαρ, Τσιαβαλιάρης


ΑΡΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 6-11


Οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 2-3, 0-3.


ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Χατζίδης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος, Νάνος 1, Ζίτνικ, Παυλίδης, Παπαμανωλιουδάκης 2, Σολογάνης 1, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Κουνελάς, Ζιούτας.


ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας):
Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 6, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 2, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Κόλλιας, Καλαργυρός 3, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x