Πόλο

Έκανε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ηλυσιακός!

Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο... φινάλε, αφού ο Ηλυσιακός πήρε παλικαρίσιο «διπλό» με 7-10 στον Άλιμο κόντρα στην ΑΕΚ!

Περίμενε την πεμιέρα της Β’ φάση του πρωταθλήματος Α1 πόλο Ανδρών για να κάνει σεφτέ στις νίκες ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ηλυσιακός. Η ομάδα του Τάσου Σχίζα, μάλιστα, απέδρασε με ένα σπουδαίο "διπλό" από την έδρα της ΑΕΚ στον Άλιμο επικρατώνατς με 10-7 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Group 2.

Ο Ηλυσιακός έφτασε στους 4 βαθμούς (έχει και μια ισοπαλία) και ανέβηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (ξεπέρασε τον Νηρέα Χαλανδρίου), ενώ η ΑΕΚ έμεινε στους 15.

Ένα χρονικό διάστημα στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Σχίζα ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, πήρε το προβάδισμα των τριών γκολ και το διατήρησε μέχρι το φινάλε. Κορυφαίοι τους οι δυο Ιάπωνες και κυρίως ο Αράκι (3 γκολ).

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-4, 2-2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος 1, Μαρινάγης, Παπάκος Κ. 1, Στελλάτος 2, Αράγια 2, Αβαγιανός, Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Ζακχαίος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Τάσος Σχίζας): Κατσινούλας, Αράι 1, Κρανιάς, Μπομπός, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου Π., Καραβιώτης 1, Τουμπούρος 1, Τσιστράκης 1, Ξυλάς 1, Αράκι 3, Ασβέστης, Σφηκάκης 2, Τσιφτσής.

Διαιτητές: Μπο

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Group 2:

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 12-9

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-20

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-8

AEK - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 7-10

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x