Πόλο

Ανακοίνωσε Κολιτσοπούλου η ΑΕΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Αγγελική Κολιτσοπούλου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η Ερασιτεχνική.

Πολίστρια της ΑΕΚ έγινε την Τετάρτη η Αγγελική Κολιτσοπούλου. Η Ένωση ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση της 23χρονης περιφερειακού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης.

Η Κολιτσοπούλου αγωνίστηκε στο Περιστέρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Κολιτσοπούλου. Η 23χρονη (21/04/2000) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.
Η Αγγελική Κολιτσοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού και το 2016 εντάχθηκε στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Με την ομάδα της Γλυφάδας στην πρώτη ομάδα, φτάνοντας έως την τρίτη θέση της Α1 (2017), αλλά και στα τμήματα υποδομής, μετρώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδος Νέων γυναικών (2019) κι ένα χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων (2017).

Το 2019 επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ενταχθεί εκ νέου το 2020 στον ΑΝΟΓ, προσθέτοντας ένα χάλκινο (2021) και ένα ασημένιο μετάλλιο στην Α1 (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε το σκουφάκι του Περιστερίου.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της μία τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (2017) στο Νόβισαντ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από μεριάς μου, θα καταβάλω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Αγγελική, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x