Πόλο

O Άλιμος ανακοίνωσε την Λένα Μιχαΐλοβιτς!

Ο Άλιμος συνεχίζει το μεταγραφικό ντεμαράζ του φέρνοντας στην Ελλάδα για λογαριασμό του τη Λένα Μιχαϊλοβιτς

Η Λένα Μιχαΐλοβιτς έχει γεννηθεί το 1996 στο Βελιγράδι και αγωνίζεται ως περιφερειακός, επί το πλείστον στην αριστερή πλευρά, διακρίνεται για την ικανότητα της στο σκοράρισμα και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι της, ενώ είναι μια γρήγορη κολυμβήτρια. Τα τελευταία χρόνια, η νέα αθλήτρια του Αλίμου είναι βασικό μέλος της εθνικής γυναικών της Αυστραλίας, ενώ συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Αυτή τη στιγμή, η Μιχαΐλοβιτς συμμετέχει στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με την Αυστραλία, ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση το 2019 στη Γκουανγκζού είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Την ίδια χρονιά, κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο FINA Intercontinental Cup, ενώ έχει αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά το 2017.

Ακόμη, η Λένα Μιχαΐλοβιτς φοίτησε και αγωνίστηκε στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έως το 2018 και τελείωσε την καριέρα της με τους «Sun Devils» με 131 γκολ, όντας η 9η σκόρερ όλων των εποχών στη σχετική λίστα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Λένα Μιχαΐλοβιτς, δήλωσε στο oly-alimou.org:

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα. Είναι προφανές ότι η Αλεξάνδρα Ασημάκη είναι μια από τις καλύτερες φουνταριστές στον κόσμο και θα είναι υπέροχο να παίζω στην ίδια ομάδα μαζί της! Νιώθω πολύ όμορφα και το καλωσόρισμα της οικογένειας του Αλίμου με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτη. Ανυπομονώ για τη νέα αγωνιστική περίοδο»!

Λένα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΛΙΜΟΥ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x