Πόλο

«Έπνιξε» τη Λιλ κι ελπίζει για πρόκριση ο Αλιμος

Ένας καταπληκτικός Αλιμος νίκησε άνετα 21-11 τη Λιλ για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions League πόλο γυναικών κι ελπίζει για την πρόκριση στους «16».

«Έπνιξε» τη Λιλ ο Αλιμος. Οι κοπέλες της ομάδας των νοτίων προαστίων νίκησαν τις Γαλλίδες 21-11 για τη δεύτερη αγωνιστική του προκριματικού ομίλου του Champions league πόλο γυναικών που διεξάγεται στο Βελιγράδι και, με τη διαφορά των δέκα τερμάτων, ελπίζουν σε πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Πλέον, ο ΝΑΣ θα περιμένει το κυριακάτικο παιχνίδι ανάμεσα σε Σπαντάου και Λιλ για να μάθει την τελική του κατάταξη στο γκρουπ.

Η Μπόσβελντ πέτυχε 8 γκολ και την ακολούθησε η Μπιρτσάκου με 5 τέρματα.

Ο Αλιμος έφτασε στο +10 δύο φορές στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου.


Οκτάλεπτα: 6-4, 6-3, 3-2, 6-2

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Νίκος Δεληγιάννης): Λάζαρη, Μαργαρίτη 3, Σιγάλα, Θ. Παπαδοπούλου 1, Μπιτσάκου 5, Χαλδαίου 2, Κανελλοπούλου 1, Πάτρα 1, Μ. Παπαδοπούλου, Μπόσβελντ 8, Μάνη, Βελέντζα, Λέκκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x