Πόλο

Ανακοίνωσε Γούβη και Γκίλλα ο Ολυμπιακός

Στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν την επόμενη σεζόν οι Κώστας Γούβης και Νίκος Γκίλλας.

Πολίστες του Ολυμπιακού θα είναι από την επόμενη σεζόν οι Κώστας Γούβης και Νίκος Γκίλλας. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού, που έμεινε ελεύθερος από τη Βουλιαγμένη, και του νεαρού περιφερειακού, του τελευταίου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Kωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής αμυντικός (ημ. γέννησης, 10/3/1994) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Κωνσταντίνος Γούβης ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος μιας κορυφαίας ομάδας, τον Ολυμπιακό. Νιώθω έτοιμος να δώσω το 100%, συμβάλλοντας θετικά στη φετινή μας πορεία».

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Γκίλλα. Ο νεαρός διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης, 21/6/2003) υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο ανδρών του συλλόγου μας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γκίλλας ανέφερε στο olympiacossfp.grτα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και υπό τις οδηγίες ενός σπουδαίου προπονητικού επιτελείου. Είναι τιμή μου και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για αυτό το ξεκίνημα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x