Πόλο

Ανανέωσε ο Γαλανόπουλος με Απόλλωνα Σμύρνης

Ο 30χρονος τερματοφύλακας Στέφανος Γαλανόπουλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την παραμονή άλλης μίας βασικής μονάδας ανακοίνωσε η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Στέφανο Γαλανόπουλο να υπογράφει για έναν ακόμη χρόνο. Ο 30χρονος τερματοφύλακας είχε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του Challenger Cup και την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 και συμφώνησε να παραμείνει για τρίτη χρονιά στην «αμφίβια ταξιαρχία».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και για τη νέα χρονιά. Κρατάμε σαν εφόδιο για την ερχόμενη σεζόν την περσινή χρονιά με τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε. Θα διαφυλάξουμε στοιχεία που μας μεγάλωσαν ως ομάδα, καθώς θα μας είναι σημαντικά για όσους νέους στόχους τεθούν. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νέα χρονιά», δήλωσε ο υψηλόσωμος (1,97μ.) γκολκίπερ, ο οποίος έχει στο προσωπικό παλμαρέ του άλλον έναν ευρωπαϊκό τίτλο (το Champions League του 2018 με τον Ολυμπιακό), αλλά και ένα χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015.

Ο Γαλανόπουλος είναι ο τρίτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Νίκολα Μπογκντάνοβιτς και τον διεθνή φουνταριστό και αρχηγό της ομάδας Μανώλη Σολανάκη. Υπενθυμίζεται ότι η «αμφίβια ταξιαρχία» έχει ανακοινώσει επίσης την παραμονή του Νίκου Δεληγιάννη στην τεχνική ηγεσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x