Πόλο

Ετοιμάζεται για Τιφλίδα η Εθνική πόλο

Για την Τιφλίδα, ενόψει του Super Final του World League πόλο ανδρών, αναχωρεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η Εθνική ομάδα.

Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών για το Super Final του World League που θα διεξαχθεί στην Τιφλίδα, 26/6-1/7, μετέχουν οι εξής πολίστες: Μάνος Ζερδεβάς, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιώργος Δερβίσης, Μάριος Καπότσης, Κώστας Γενηδουνιάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης, Κώστας Γουβής, Δημήτρης Νικολαϊδης

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του, Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής, Αλέξανδρος Κολιάτος, ο υπεύθυνος video, Νίκος Ανδρεάκος, ο γιατρός Σπύρος Βάλλας και ο Δημήτρης Τσίκλος (αρχηγός αποστολής). Στην Τιφλίδα θα βρεθεί και ο διεθνής διαιτητής, Χρήστος Κουρτίδης.

Η Εθνική προκρίθηκε ως πρώτη από τα προκριματικά του Ντέμπρετσεν και θα αγωνιστεί στον πρώτο όμιλο με Καζακστάν, Γαλλία και Ιταλία.

Στον δεύτερο όμιλο μετέχουν Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, ΗΠΑ, Γεωργία.


Το πρόγραμμα των αγώνων (τοπικές ώρες):

Σάββατο, 26/6: 18.15 ΕΛΛΑΔΑ – Γαλλία

Κυριακή, 27/6: 18.15 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Δευτέρα, 28/6: 14.45 ΕΛΛΑΔΑ – Καζακστάν

Στις 29 Ιουνίου έχουμε τα χιαστί «νοκ άουτ» παιχνίδια, στις 30/6 οι ημιτελικοί και οι αγώνες των θέσεων 5-8, ενώ την 1η Ιουλίου οι αγώνες κατάταξης (5-8), ο «μικρός» και ο μεγάλος τελικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x