Πόλο

Άνετα το «5Χ5» ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 13-3 στο ντέρμπι κορυφής με τον Υδραϊκό στον Πειραιά και διατήρησαν το απόλυτο των νικών μετά από πέντε παιχνίδια στην Α1 πόλο ανδρών.

Στο… ρελαντί πήρε μια ακόμα νίκη στην Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 13-3 του Υδραϊκού στο «Π. Καπαγέροφ».

Οι δύο ομάδες έδωσαν δύο βδομάδες περίπου νωρίτερα το παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού την 1η Δεκεμβρίου, όταν και έχει οριστεί κανονικά η έβδομη αγωνιστική.

Με αυτόν τον τρόπο οι ερυθρόλευκοι πήραν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουν να ηγούνται στη βαθμολογία, ενώ ο Υδραϊκός ακολουθεί στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς.

Η κανονική δράση στο πρωτάθλημα συνεχίζεται κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (17/11) με τα παιχνίδια της πέμπτης αγωνιστικής.

Ολυμπιακός-Υδραϊκός 13-3
Οκτάλεπτα: 3-0, 1-1, 5-0, 4-2.
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης, Νικολαϊδης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Κάκαρης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς, Χαλυβόπουλος Αρ.
Υδραϊκός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Πουλιόπουλος, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 1, Μαντής, Ρουμάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x