Πόλο

Με το αριστερό ο ΑΝΟΓ στους ομίλους του Euro Cup

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας ηττήθηκε 17-14 από την ανώτερη Λιλ, στην πρεμιέρα του Α’ ομίλου του EuroCup, όπου συμμετέχουν οι ομάδες που αποκλείστηκαν από το Champions League.

Με το αριστερό ξεκίνησε ο ΑΝΟ Γλυφάδας την προσπάθειά του στον Α’ όμιλο του EuroCup γυναικών. Ο ΑΝΟΓ ηττήθηκε 17-14 από την ανώτερη Λιλ στην πρεμιέρα της φάσης των ομάδων που αποκλείστηκαν από το Champions League.

Η ελληνική ομάδα λύγισε στο δεύτερο οκτάλεπτο και δέχτηκε πέντε σερί γκολ, με αποτέλεσμα το 4-4 της πρώτης περιόδου να γίνει 9-4 ως το ημίχρονο.

Στη συνέχεια ανέβασε ξανά ρυθμούς επιθετικά, όμως δεν κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του αμυντικά, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

Επόμενος αντίπαλος για τη Γλυφάδα είναι η Ντε Ζάαν, το Σάββατο 21/10.

Τα οκτάλεπτα 4-4, 0-5, 6-4, 4-4
ΑΝΟ Γλυφάδας (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Νίνου Π. 2, Μουστακαρία 2, Λούδη Αν., Γρηγοροπούλου 1, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 2, Ο’ Ράιλ 3, Φουντωτού 3, Πιοβάν, Κουρέτα 1, Τσιάρα
Λιλ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Ρικρόλ, Ουσάς, Φρι, Κλάπερτον, Χάρντι 2, Βέρνου Ε. 3, Κορντοσκάϊα 3, Μπόβαλη 1, Ντι Φράγια, Μπαρίγκο Ρομέρο 3, Ρουσσάκη, Μαγντόβα 5, Λεφέμπγ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x