Πόλο

Πετάει για Ζάγκρεμπ με σκοπό την πρόκριση ο Απόλλων

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης και πλέον στρέφεται στα ματς του 2ου προκριματικού του Champions League.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ολοκλήρωσε σήμερα (7/10) την προετοιμασία του για τον 2ο προκριματικό γύρο του LEN Champions League o Απόλλων Σμύρνης.

Η αποστολή της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας» αναχωρεί το απόγευμα στις 19:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας, όπου από αύριο (8/10) και μέχρι την προσεχή Κυριακή (10/10) θα διεκδικήσει μαζί με την οικοδέσποινα Μλάντοστ, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μονπελιέ τα δύο «εισιτήρια» που οδηγούν στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την προ ημερών κατάκτηση της ιστορικής πρόκρισης από τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League, της πρώτης για το τμήμα στην 3η του (διαδοχική) ευρωπαϊκή παρουσία, ο Απόλλων Σμύρνης θα επιδιώξει στην Κροατία να γράψει εκ νέου ιστορία.

Το έργο του Νίκου Δεληγιάννη, του συνεργάτη του Δημήτρη Μιτελούδη και των παικτών των «κυανόλευκων» σαφώς είναι δύσκολο, ωστόσο στις τάξεις της ομάδας η πίστη για τη δυνατότητα κατάκτησης μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων είναι διάχυτη.

Την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι Νίκος Δεληγιάννης, Δημήτρης Μιτελούδης και οι παίκτες Στέφανος Γαλανόπουλος, Βασίλης Καβουσανός, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκος Γαρδίκας, Κώστας Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Ιάσων Τουρκομένης, Ιβάν Γκουσάροφ, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άντε Βίσκοβιτς, Αλέξανδρος Γούνας, Νίκος Τσολακούδης και Μανώλης Σολανάκης. Την ομάδα, ως αρχηγός αποστολής συνοδεύει ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος, Σπύρος Μίντζης.





Παρασκευή 8/10
20:30 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Απόλλων Σμύρνης
21:45 Ερυθρός Αστέρας – Μονπελιέ

Σάββατο 9/10
19:00 Ερυθρός Αστέρας – Απόλλων Σμύρνης
20:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Μονπελιέ

Κυριακή 10/10
12:00 Μονπελιέ – Απόλλων Σμύρνης
13:45 Μλάντοστ Ζάγκρεμπ – Ερυθρός Αστέρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x