Πόλο

Ανανέωσε και με Χονδροκούκη ο Απόλλων Σμύρνης

Συνέχισε τη διατήρηση του «κορμού» του ο Απόλλων Σμύρνης, αφού τη Δευτέρα ανακοίνωσε την παραμονή του Κωνσταντίνου Χονδροκούκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παραμένει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης. Οι κάτοχοι του Challenger Cup πόλο ανδρών ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 24χρονο περιφερειακό για τρίτο συνεχόμενο χρόνο, ώστε να τους βοηθήσει να πρωταγωνιστήσουν ξανά σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ένα ακόμη πολύτιμο… γρανάζι διατηρεί στη "μηχανή" της η αμφίβια "ελαφρά ταξιαρχία". Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Χονδροκούκη και για τη σεζόν 2023-2024!

Ο 24χρονος (στις 15 του προσεχούς Ιουνίου) ποιοτικός περιφερειακός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, έχοντας κι εκείνος πολύ σημαντική συμβολή στη θριαμβευτική ευρωπαϊκή πορεία με την κατάκτηση του LEN Challenger Cup, αλλά και στην επίτευξη της εξόδου στην Ευρώπη για πέμπτη σερί χρονιά μέσω της τρίτης θέσης της Α1 που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League (2023-2024).

Ο Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά το κυανόλευκο σκουφάκι για τρίτη διαδοχική χρονιά, μέτρησε φέτος 28 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 στο Κύπελλο και ακόμη 20 σε 14 αγώνες στην Ευρώπη! Μάλιστα, κάποια εκ των γκολ του ήταν πολύ κρίσιμα και ήρθαν σε σπουδαίες για τον Απόλλωνα αναμετρήσεις.

Στη δεύτερη του χρονιά στην "ελαφρά ταξιαρχία", ο 24χρονος περιφερειακός ήταν εξαιρετικός, συμβάλλοντας τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού της ομάδας-οικογένειας του Νίκου Δεληγιάννη.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, www.apollonwaterpolo,gr, με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του, δήλωσε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Απόλλωνα για τρίτη συνεχόμενη χρόνια. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και θα καταβάλω τα μέγιστα για να τους υλοποιήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x