Πόλο

Ένταση, αποβολές και αποκλεισμός από το Champions League για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 12-10 από τον Ερυθρό Αστέρα και έχασε τις ελπίδες πρόκρισης στα προκριματικά του Champions League.

Σε ένα ματς με ένταση και αποβολές, ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 12-10 από τον Ερυθρό Αστέρας, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League.

Αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο τις ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο EuroCup

Η ελαφρά ταξιαρχία κυνήγησε μέχρι τα τελευταία λεπτά την ανατροπή, όμως δεν συνέβη, με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, ο Ερυθρός Αστέρας είχε προβάδισμα 12-8 στο τέλος της τρίτης περιόδου, με τον Απόλλωνα να μειώνει σε 12-10 τρία λεπτά πριν το τέλος. Οι διαιτητές έδωσαν αποβολή στον Γαρδίκα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε με αντικατάσταση.

Ακολούθησε η αποβολή του Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος δεν θα κάθεται στον πάγκο του συλλόγου στο επόμενο παιχνίδι, που ξεκινάει σε λίγη ώρα (18:00), απέναντι στην ουγγρική Χόνβεντ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 6-4, 3-2, 0-2

Ερυθρός Αστέρας (Φιλίποβιτς): Μίσοβιτς, Μπούρσατς, Γκάγιτς, Μάρκοβιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βάσιτς 2, Γγκογκόφ 3, Μπασάρα, Βουκίσεβιτς 2, Λούκας 1, Ντάνκοβιτς, Ράντοβιτς 2, Ιβάνοβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος 2, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τόττης, Καβουσανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x