Πόλο

Λύγισε κόντρα στη Γιαντράν ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στα προκριματικά του Champions League, λυγίζοντας από την Γιαντράν Σπλιτ με σκορ 19-11.

Τη δεύτερη ήττα του στα προκριματικά του Champions League γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης, στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ελαφρά ταξιαρχία «υποκλίθηκε» με σκορ 19-11 στην ανωτερότητα της ισχυρής Γιαντράν Σπλιτ, καταρρέοντας στο δεύτερο ημίχρονο του ματς.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, που συνεχίζει τη μάχη της πρόκρισης, είναι η Ζάιμπας από τη Λιθουανία αύριο (Παρασκευή 24/9) στις 17:30.

Ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στις αρχές του ματς (3-2), όμως η Γιαντράν απάντησε αμέσως και ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με το υπέρ της 4-3. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κρατηθεί κοντά στο σκορ στη δεύτερη περίοδο, που ολοκληρώθηκε με το 8-6 υπέρ των Κροατών, ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε.

Με σερί τεσσάρων τερμάτων η Γιαντράν ξέφυγε στο 12-6, ενώ ολοκλήρωσε την τρίτη περίοδο στο +5 (9-14), που εκτοξεύτηκε στο +9 (11-18).

Πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα ήταν ο Γούνας με πέντε γκολ, όσα πέτυχε και ο Μάρινιτς για τη Γιαντράν.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 3-6, 2-5

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδέρας 2, Κοτσκάρ, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς, Γούνας 5, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x