Πόλο

Διέλυσε με 37 γκολ την Κάστρουπ και έφυγε για οκτάδα ο Απόλλων!

Σαρωτικός ο Απόλλων Σμύρνης που διέλυσε με 37-4 την Κάστρουπ από τη Δανία, έκανε το 2/2 και κλείδωσε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Challenger Cup.

Φοβερός και τρομερός ο Απόλλων Σμύρνης, σκόρπισε την Κάστρουπ! Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη διέλυσε με το εκκωφαντικό 37-4 τους Δανούς, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της στην Ευρώπη.

Κάπως έτσι, η «αμφίβια ταξιαρχία» έκανε το 2/2 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Challenger Cup, ενώ τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστεί με την Τρίγκλαβ Κράνι (13/11, 12:45) για την πρωτιά, η οποία παίζει τον ρόλο της αφού θα αντιμετωπίσει έναν εκ των δεύτερων των τεσσάρων ομίλων.

Ο Νίκος Δεληγιάννης έδωσε χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες του (έπαιξε ο Καβουσανός κάτω από τα γκολποστ) με 10 εξ αυτών να βρίσκουν δίχτυα. Πρώτοι σκόρερ του Απόλλωνα ήταν οι δύο 18χρονοι αθλητές του, ο φουνταριστός Αναστάσης Μυρίλος που σημείωσε 9 (!) γκολ και ο περιφερειακός Ιάσων Τουρκομένης που πέτυχε έξι! Αμφότεροι αγωνίστηκαν σχεδόν σε όλο το ματς. Έξι γκολ σημείωσε και ο 23χρονος Σέρβος περιφερειακός Λάζαρ Βίτσκοβιτς.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 11-1, 9-2, 9-0

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας, Γωνιωτάκης 3, Μυρίλος 9, Μπραΐμης 4, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 6, Γαρδίκας 1, Τουρκομένης 6, Σολανάκης 2, Καβουσανός. Κβικ Καστρούπ: Γιόργκενσεν, Βόλντμπι, Γιένσεν, Ντουριάζ 1, Γκροθ, Νοζάτζε 1, Ταφούρο, Κόσκα 2, Χάσελ, Λάνγκε, Οβεργκαρντ, Θόρσο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x