Πόλο

Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση o Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλων επιβλήθηκε 15-14 της Μονπελιέ και είναι μια ανάσα από την πρόκριση στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Αγκαλιά με ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επιβλήθηκε 15-14 της Μονπελιέ στην τρίτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών και είναι… μια ανάσα από τη δεύτερη θέση του ομίλου που δίνει την πρόκριση.

Η Ελαφρά ταξιαρχία έκανε το καθήκον της και περιμένει το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Μλάντοστ (13:45) για να εξασφαλίσει την πρόκριση, αφού θέλει ήττα της Μπλάντοστ ή καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Το ματς με την Μονπελιέ ήταν συναρπαστικό ως τα τελευταία λεπτά, με τον Απόλλωνα να έχει τον έλεγχο. Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ήταν ο Σολανάκης με τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία πέτυχαν οι Γκουσάροφ και Χονδροκούκης.

Η γαλλική ομάδα, που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ σε όλη τη διάρκεια, έκανε την αντεπίθεσή της στο φινάλε, ροκανίζοντας τη διαφορά τεσσάρων τερμάτων (10-14) που είχε χτίσει ο Απόλλων, όμως δεν κατάφερε να του κάνει «ζημιά».

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 5-5, 4-2
Μονπελιέ (Φαμπιέν Βασέρ): Άντριτς, Πιοτ 1, Βιλσότ 1, Ντέλας 1, Βασέρ Μπ., Μουστούρ 2, Ιβάνκοβιτς 2, Αλφόνσο 2, Κάλινιτς 3, Ζίφκοβιτς Ντ. 2, Ζίφκοβιτς Ι., Σπιλιαέρτ, Γκαρσία
Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Τουρκομένης, Γκουσάροφ 3, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x