Πόλο

Πήρε το ντέρμπι κορυφής κι έκανε το απόλυτο ο Ολυμπιακός

Έστω και με «θρίλερ», ο Ολυμπιακός νίκησε 9-8 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεράφιο στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 πόλο ανδρών και βρέθηκε μόνος του στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 9-8 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεράφιο στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας της Α1 πόλο ανδρών και, με «3 στα 3», βρέθηκε μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με το Περιστέρι, αφήνοντας την «ελαφρά ταξιαρχία» στο -3 στη δεύτερη θέση.

Η αναμέτρηση ήταν δραματική με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ. Ο Απόλλων προηγήθηκε 3-1, οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 7-3 στο ημίχρονο, αλλά η «ελαφρά ταξιαρχία» μείωσε 7-8. Όμως το γκολ του Γενηδουνιά για το 9-7 ήταν καθοριστικό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και τελικά μείωσαν στο τελικό 9-8 με τον Αλαμάνο, 31’’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα: «1. Στο 4:00 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά διότι φίλαθλοι του Απόλλωνα Σμύρνης από την κερκίδα έφτυναν τον διαιτητή, κ. Σπύρο Αχλαδιώτη, και τον ακολουθούσαν στο κάγκελο σε όλη τη διαδρομή του αγωνιστικού χώρου. Με την παρέμβαση της Αστυνομίας, ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 3’.

2. Μετά το τέλος του αγώνα, ο τιμωρημένος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Δεληγιάννης Νικόλαος, προσήλθε στη γραμματεία από την κερκίδα και διαμαρτυρήθηκε στον παρατηρητή του αγώνα».

Οκτάλεπτα: 3-3, 0-4, 4-1, 1-1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς, Μόκκας 1, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 3, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας, Τσαχιλίδης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 1, Λιατζίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x