Πόλο

Έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε άνετα 13-6 του ΠΑΟΚ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα στη σειρά για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το πρώτο και καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1πόλο ανδρών έκανε ο Απόλλων Σμύρνης που επικράτησε εύκολα 13-6 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

Η ομάδα του Νίκου Δελιγιάννη μπήκε από δυνατά από νωρίς στον αγώνα, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο στο 4-0, ενώ με σύμμαχο την εξαιρετική της άμυνα, ανέβασε και άλλο τη διαφορά στο ημίχρονο (7-2).

Στην επανάληψη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε να παίζει σε υψηλό ρυθμό με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 10-4. Διαδικαστική ήταν η τελευταία περίοδος εκεί όπου ο ΠΑΟΚ βρήκε περισσότερο χώρο στην επίθεση για το τελικό 13-6.

Τα οκτάλεπτα: 4-0,3-2, 3-2, 3-2.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Τοράκης, Μοσκόφ 3, Βιττέλας, Μπόουεν 1, Γούνας 3, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Φέγγος, Τροβάς.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Ν. Προσινικλής 2, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος, Σγουρίδης 1, Παπάκος, Π. Προσινικλής, Ράντονιτς 1, Νάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x