Πόλο

Νίκησε το Περιστέρι και παίζει πρώτη φόρα σε τελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε 10-7 το Περιστέρι στον δεύτερο ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου πόλο ανδρών στον Λαιμό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό της διοργάνωσης.

Πρώτος τελικός Κυπέλλου πόλο ανδρών για τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» νίκησε 10-7 το Περιστέρι στον δεύτερο ημιτελικό του Final 8 του διεξάγεται από την Πέμπτη στον Λαιμό και πήρε το «εισιτήριο» για τον αγώνα που θα κρίνει το τρόπαιο, διεκδικώντας το για πρώτη φορά στην ιστορία του το βράδυ του Σαββάτου κόντρα σε ένα εκ των Ολυμπιακού ή Πανιωνίου. Αν, μάλιστα, προκριθούν οι «ερυθρόλευκοι», τότε η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη θα εξασφαλίσει δεδομένα ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο» την επόμενη σεζόν.

Ο Απόλλων πήρε από την αρχή το προβάδισμα, όμως το Περιστέρι δεν τον άφησε να ξεφύγει, οπότε το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 5-4 για την «ελαφρά ταξιαρχία». Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων προηγήθηκε 7-5 μετά και το τρίτο οκτάλεπτο κι 9-7 πριν διαμορφώσει το τελικό 10-7 ο Δίπλαρος.

Στο 4:29'' πριν τη λήξη, μετά από χρήση VAR, οι διαιτητές απέβαλαν με αντικατάσταση τον Άγγελο Φώσκολο. Ακολούθησε στα 4:16 αποβολή με αντικατάσταση του Κώστα Χονδροκούκη για έντονη διαμαρτυρία.


Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 1-2, 2-3

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Μπιτσάκος Χρ.1, Παπαδημητρίου, Πρέκας, Χρυσοσπάθης 2, Κουκουμάκης, Άντζιτς 1, Καρούντζος, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Τοράκης 2, Μπιτσάκος Ανδρ. 1, Χόλαντ, Μπιτσάκος Κ., Αλευρίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 2, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 4, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x