Πόλο

Μέσω Βαλένθια στη Βαρκελώνη για το Euro Cup o Απόλλων Σμύρνης

Η συμμετοχή των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης προκάλεσε την ακύρωση της προγραμματισμένης πτήσης του Απόλλωνα Σμύρνης για Βαρκελώνη.

Η αποστολή της ομάδας πόλο ανδρών του Απόλλωνα Σμύρνης αναχώρησε το βράδυ της Τετάρτης αεροπορικώς για τη Βαλένθια, όπου θα διανυκτερεύσει και το πρωί της Πέμπτης θα «πετάξει» για τη Βαρκελώνη, ώστε να αγωνιστεί στον έβδομο προκριματικό όμιλο του Euro Cup που διεξάγεται στην καταλανική πρωτεύουσα, 22-24/9.

Σε αυτόν μετέχουν ακόμη η «οικοδέσποινα» Μπαρτσελόνα, η κροατική Μλάντοστ Ζάγκρεμπ κι η γερμανική Πότσδαμ.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» θα παλέψει για την πρόκριση χωρίς τον αρχηγό της, Μανώλη Σολανάκη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του στα πλευρά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Έτσι, την αποστολή την αποτελούν ο προπονητής Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός προπονητής Δημήτρης Μιτελούδης, οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Μπάμπης Τρούλος, Μιχάλης Δίπλαρος, Νίκα Σουσιασβίλι, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Άγγελος Γωνιωτάκης, Νίκος Γαρδίκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Γιάννης Τόττης, Βασίλης Καβουσανός, ο γενικός διευθυντής του τμήματος Σπύρος Μίντζης (αρχηγός αποστολής) κι ο Πόλυς Αφρουδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x