Πόλο

Το πάλεψε ο Απόλλων Σμύρνης αλλά τον λύγισε η Σαβόνα

Ο Απόλλων Σμύρνης το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό, όμως η Σαβόνα άντεξε και πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του EuroCup.

Πίεσε μέχρι το φινάλε, όμως δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σαβόνα ο Απόλλων Σμύρνης, που ηττήθηκε 12-11 στο «Σεράφειο».

Η «Ελαφρά ταξιαρχία» έδωσε ένα σκληρό ντέρμπι και κυνηγούσε ως το τέλος στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Η Σαβόνα, που αποτελεί τη φιναλίστ της διοργάνωσης, προηγήθηκε στο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα να απαντάει με γκολ των Τρούλου και Σκουσιασβίλι και να πηγαίνει με το προβάδισμα (5-4) στο ημίχρονο.

Η ιταλική ομάδα έφτασε άμεσα σε προβάδισμα δύο τερμάτων (5-7), αλλά αυτή τη φορά Τόττης και Χονδροκούκης ισοφάρισαν σε 7-7.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ήταν θρίλερ. Η Σαβόνα πήρε το προβάδισμα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 8-8 και 9-9, όμως η ιταλική ομάδα ξέφυγε στο +2 (9-11). Ο Τρούλος με μείωσε στο γκολ, με τον Φιλιόλι να ξαναδίνει προβάδισμα ασφαλείας (10-12) στους Ιταλούς ενάμισι λεπτό πριν το τέλος.

Ο Χονδροκούκης μείωσε στα 43 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, ενώ σουτ του Μπογκντάνοβιτς στα 8 δευτερόλεπτα σταμάτησε στα μπλοκ των Ιταλών.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 2-3, 4-5
Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 2, Δίπλαρος 1, Σουσιασβίλι 2 , Χονδροκούκης 3, Γωνιωτάκης , Γαρδίκας, Τόττης 1, Σολανάκης, Καβουσανός
Σαβόνα (Αλμπέρτο Αντζελίνι): Νικόζια, Ρόκι, Πατσαλίεφ 3, Φιλιόλι 2, Βάβιτς 2, Ρίτσο, Ουρμπινάτι, Μπρούνι 4, Μπραγκαντίνι, Γκουίντι, Έρντελι 1, Ντα Ρολντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x