Πόλο

Πρώτος και καλύτερος στους «8» του Challenger Cup ο Απόλλων Σμύρνης!

Ο Απόλλων Σμύρνης διέλυσε και την Τρίγκλαβ Κράνι (20-6), έκανε το 3/3 και προκρίθηκε ως πρώτος στα προημιτελικά του Challenger Cup.

Την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο του Challenger Cup, που διεξήχθη στο Κραν της Σλοβενίας, κατέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης. Στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής επικράτησε της οικοδέσποινας Τρίγκλαβ με 20-6 και έκανε το 3/3, φεύγοντας πλέον για τα προημιτελικά της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-4 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, αλλά ο Απόλλων στη συνέχεια σοβαρεύτηκε και επέτρεψε στους Σλοβένους να πετύχουν μόλις ένα γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο και κανένα ως το φινάλε, σε αντίθεση με τα 16 που σκόραρε η «αμφίβια ταξιαρχία».

Ο Νίκος Δεληγιάννης, που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του (τρία οκτάλεπτα ο Γαλανόπουλος και ένα ο Καβουσανός κάτω από τα δοκάρια) με 10 εξ αυτών να χρίζονται σκόρερ και τους Μπογκντάνοβιτς, Γωνιωτάκη να έχουν από τέσσερα!

Ο Απόλλων γνωρίζει ήδη και την τετράδα των πιθανών αντιπάλων του στα προημιτελικά (διπλοί αγώνες μέσα έξω με τον πρώτο στα τέλη του Γενάρη). Θα είναι μία εκ των Γαλατασαράι (Τουρκία), Χετ Ραβέιν (Ολλανδία), Κόζιτσε (Σλοβακία), Λούντβισμπουργκ (Γερμανία), με την τελευταία να την έχει αντιμετωπίσει και στον όμιλο.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 1-5, 0-5, 0-6

Τρίγκλαβ Κραν: Μπέτον, Πόποβιτς 1, Τροπάν, Καντς, Λάχ 2, Γκόστιτς Ντ., Ράιλιτς, Γκόστιτς Μ., Βοντσίνα, Γιούστιν 2, Παούνοβιτς, Τσέπαρ 1, Οσελ

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης – Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 3, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 4, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς 1, Γαρδίκας 1, Μυρίλος 2, Σολανάκης 2, Καβουσανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x