Πόλο

Πρώτη νίκη για Άρη

Έστω και δύσκολα, ο Άρης νίκησε τον ΟΥΚ Βόλου στη Θεσσαλονίκη 11-9 σε εξ αναβολής ματς της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης επικράτησε 11-9 του ΟΥΚ Βόλου στη Θεσσαλονίκη σε εξ αναβολής ματς της τρίτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο ανδρών και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και συνάμα στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης, αφήνοντας τους Θεσσαλούς χωρίς επιτυχία.

Το ματς ήταν συγκλονιστικό και είχε ένταση. Ο Άρης προηγήθηκε και με 5-1, αλλά οι Βολιώτες ισοφάρισαν 7-7 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι Θεσσαλονικείς επέβαλαν το ρυθμό τους για το τελικό 11-9.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 7.19 του τρίτου οκταλέπτου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία ο έφορος του ΟΥΚ Βόλου, Αν.Μαρινάγης».

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-6, 1-0, 3-2

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Μπιτσάκης, Γιώρτσιος 1, Βικάτος 1, Ζαρκαντζάς, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 1, Ζίτνικ 3, Παυλίδης 2, Παπαμανωλιουδάκης 1, Σολογάνης, Κοστιουτσένκοφ, Σαλαμάνης, Πασματζής, Ζιούτας

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Πετρόπουλος, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης 1, Μαρινάγης Χ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 1, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός 1, Χάλαμ 5

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x