Πόλο

Ασημάκη: «Δεν αποκλείεται να επιστρέψω στις πισίνες, νιώθω δυνατή»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πισίνες, μετά την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας από τον Ολυμπιακό.

Δυνατή και ορεξάτη δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πισίνες.

Η κορυφαία πολίστρια, που πρόσφατα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της, μίλησε στο «Φως» για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό και δεν απέκλεισε την πιθανότητα να τη δούμε ξανά σε αγωνιστική δράση.

«Τώρα που έκανα την κόρη μου και έκανα και την επέμβαση στο που έπρεπε να κάνω στο ισχίο, νιώθω πολύ δυνατή και ορεξάτη. Δεν αποκλείω τίποτα και, βλέποντας το ευρωπαϊκό, πιστεύω ότι θα μπορούσα να επιστρέψω, ναι», σχολίασε σχετικά.

Όσο για την τεράστια επιτυχία των «ερυθρόλευκων» και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε ευρωπαϊκή κούπα όταν η ίδια πήγε στην ομάδα και όταν έφυγε, σχολίασε: «Το σκέφτηκα κι εγώ. Δύο τελείως διαφορετικές όμως ομάδες. Το πρώτο που είχαμε πάρει ήταν σε ένα γεμάτο Παπαστράτειο, με υπέροχο κόσμο, με μεγάλη πίεση να το πάρουμε. Ήταν υψηλό το μπάτζετ, είχε πάρει εμένα ο Ολυμπιακός από τη Βουλιαγμένη και είχε καλές ξένες, καθαιρέσαμε τη Σαμπαντέλ. Φέτος, με μικρότερο μπάτζετ, χωρίς ξένες, με πολλά νέα κορίτσια να παίζουν, έβλεπα όμως ότι και οι άλλες ομάδες είχαν στηριχτεί στις ντόπιες, λόγω πανδημίας και λόγο προολυμπιακού. Το είχα πει από την αρχή στον Χάρη Παυλίδη ότι φέτος θα το πάρει. Γνωρίζοντας την ποιότητα των Ελληνίδων του Ολυμπιακού, που είναι όλη η εθνική ομάδα, του είχα πει του Χάρη “θα το πάρεις φέτος, θα με θυμηθείς”».

Όσο για το πώς είδε τον τελικό, απάντησε: «Κάναμε Ανάσταση στις 9 το βράδυ γρήγορα για να μη χάσουμε τον αγώνα. Τον είδα με το μωρό στην αγκαλιά και με το “πι”, διότι πριν από 15 μέρες έκανα την επέμβαση στο ισχίο (...) Ήταν δύσκολο ψυχολογικά να βλέπω την ομάδα μου από μακριά, τις συμπαίκτριές μου. Ήθελα να μπω με ένα πόδι στο νερό να βοηθήσω. Το χάρηκα και τις καμάρωσα, το χάρηκα για τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x