Πόλο

Ηττήθηκε από τη Βάσας στην Ουγγαρία και αποχαιρέτησε το Euro Cup ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με σκορ 19-15 από τη Βάσας στην Ουγγαρία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Euro Cup, αποχαιρετώντας έτσι τη διοργάνωση.

Άδοξα ολοκληρώθηκε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 19-15 από τη Βάσας στην Ουγγαρία για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Euro Cup.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρά το γεγονός πως κοίταξε στα... μάτια την πανίσχυρη ουγγρική ομάδα και κάτοχο του τροπαίου, δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στον β' όμιλο με έξι ήττες σε ισάριθμα ματς.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ήταν ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τη διαφορά να κάνει το τρίτο οκτάλεπτο εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 6-3. Πρώτος σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν ο Μπογκντάνοβιτς με 5 γκολ, με τον Τρούλο να ακολουθεί με τρία.




Οκτάλεπτα: 4-4, 4-3, 6-3, 5-5.

Βάσας (Σλόμποταν Νίκιτς): Λεβάι, Ράσοβιτς 4, Ντέντοβιτς 2, Ραντέλοβιτς 2, Ζερινβάι, Σελέι - Ράουσερ 1, Ντάκα 1, Μπούριαν 2, Λάκατος 2, Μπάτορι 4, Μπέντο, Μπατίτζι 1, Μιζσέι.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 5, Μόκκας, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Τόττης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x