Πόλο

«Από τον τρόμο, μέχρι τα χαμόγελα»: Συγκινεί ο Βλαχόπουλος μετά το ατύχημα της μητέρας του

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στα social media ο Έλληνας πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος, για τις δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα που είχε η μητέρα του.

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στην οικογένεια του Άγγελου Βλαχόπουλου! Ο Έλληνας πολίστας πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα που είχε η μητέρα του, η οποία έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εντατική.

Ο Βλαχόπουλος, που έχασε το παγκόσμιο της Φοκουόκα, με νέα του ανάρτηση στα social media ευχαριστεί το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, τονίζοντας πως από τον τρόμο που έζησαν, σήμερα τα χαμόγελα είναι και πάλι πίσω στην οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άγγελου Βλαχόπουλου:
«44 μέρες μετά!

Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα..
Μεμάλο ταξίδι!

Ας είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε, γιατί όλα μπορεί να αλλάξουν σε μια στιγμή…

φείλουμε ενα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπάκη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδάκη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμάς, όπως επισης και τον θωρακοχειρουργό μας κ. Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά..

Θα ήταν άδικο να μην αναφερω την κα. Ισχάκη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρωτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπερασε τον κίνδυνο για την ζωή της.. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ηταν δίπλα μας κάθε στιγμη για οτιδήποτε χρειαζόμασταν..

Επίσης θα ηθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πολο κ. Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια και τη στήριξή του, γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά…
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x