Πόλο

Βλάχος: «Δεν βρήκαμε ρυθμό και δεν αξίζαμε κάτι σήμερα»

Στο δίκαιο της ήττα της Εθνικής πόλο από τη Σερβία στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος μετά την ήττα στον προημιτελικό του World League.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε πως η Εθνική πόλο δεν είχε ρυθμό κόντρα στη Σερβία, δεν είχε πάθος και δεν έπαιξε άμυνα, δικαιολόγησε το τέλος της σεζόν, όμως έχει πολλά παράπονα από τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε και ζήτησε κάτι καλύτερο στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν αξίζαμε κάτι σήμερα. Οι Σέρβοι έπαιξαν καλύτερα, εμείς δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε πάθος, δεν παίξαμε καλή άμυνα και τα 13 γκολ είναι πολλά. Ακόμη, δεν είμαστε σε θέση να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Δεν δώσαμε ό,τι είχαμε, δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε.

Ξέρω ότι είναι η αρχή της σεζόν, χωρίς προετοιμασία, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που προσπαθήσαμε. Όταν χρησιμοποιείς νέους παίκτες, περιμένεις θέληση, ενέργεια, αλλά δεν τα είδαμε σήμερα αυτά, για αυτό δεν είμαι ευχαριστημένος. Ήρθαμε εδώ για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα, παρότι δεν μπήκαμε στην τετράδα, δηλαδή να τεστάρουμε τους νεαρούς παίκτες και να δούμε την κατάστασή μας στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x